Biografie

Susanne Weber is opgegroeid in Enschede. Zij heeft gestudeerd in Groningen en Zwolle, waar zij in 2013 aan het ArtEZ-conservatorium haar bachelorsdiploma klassieke zang heeft behaald.

In haar jongere jaren was zij finaliste in het Christina Deutekom Junior Concours en zong zij in het welbekende kinder- en jeugdkoor Multiple Voices onder leiding van Lucy Oude Elferink.

Susanne volgt lessen bij Claudia Patacca en Harry van Berne en eerder bij Riekje Bakker, Elena Vink en Marcel Reijans. Zij nam deel aan workshops en masterclasses van Andreas Schmidt, Barbara Hannigan en Johannette Zomer. Susanne zingt op projectbasis mee met semiprofessionele en professionele koren, zoals het koor van de Nederlandse Reisopera, Consensus Vocalis, het Nationaal Opera en ConcertKoor en kamerkoor Ars Musica.

Susanne heeft diverse malen opgetreden als solist in liedklasprojecten onder leiding van Marien van Nieukerken, en ze treedt op als solist bij verschillende dirigenten en orkesten.

Op het moment maakt zij deel uit van een jong zeskoppig vocaal vrouwenensemble EVA (www.evavocaal.nl). Het repertoire bestaat onder andere uit prachtige werken van E. Whitacre, O. Gjeilo, R. Schumann en F. Poulenc.

Op Facebook is zij ook te vinden.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *