Agenda

2020

U heeft het allemaal wel meegekregen, een volle agenda die door het Coronavirus en de bijbehorende maatregelen tot gevolg heeft dat alle voorstellingen en concerten zijn afgelast, vooralsnog tot en met december 2020. 

Deze tijd is zo onzeker voor het culturele leven, in Nederland en de rest van de wereld, dat de boekingen en aanvragen ook nog niet binnenstromen. 

Maar, deze periode waren er een paar lichtpuntjes:

EVA ONLINE
Met vocaal ensemble EVA hebben een thuisopname gemaakt en deze online gezet. (https://fb.watch/1x97RoWuCa/)
Hiernaast zijn we ook nog een paar keer op Radio 4 uitgezonden. Bij het programma Podium en bij de Muziekfabriek.

MEEZINGMESSIAH ONLINE
We waren met Consensus Vocalis begonnen met een live-versie van de Meezingmessiah, yay!…Maar die werd helaas na de eerste opnamedag weer afgelast op grond van verstrengde maatregelen.

ONLINE UITZENDING
Een nieuwe poging tot een online zangevenement was de online-uitreiking van de International Children’s Peace Prize, waar we met Consensus Vocalis een dag lang audio- en video-opnames hebben gemaakt die hierbij worden uitgezonden. Dit wordt/werd 13 november 2020 uitgezonden.

BEETHOVEN 9
Nog niet geannuleerd is het afsluitende concert (2x), die op 15 maart werd afgelast, van het Beethoven 9 concert met het NBE op 16 december in Arnhem. https://nbe.nl/programma/9e-beethoven/

KERST
Vooralsnog staan er – na 2 afgelastingen in Gent en Lokeren (BE) – nog twee Kerstconcerten gepland met EVA, en wel op 19 december in Buren.
https://www.muziekinburen.nl/site/kerstconcert-eva-vocaal-ensemble

Verder dan dit kan ik helaas nog niet kijken, opdrachtgevers durven nog niet echt projecten te organiseren, zodra er weer concerten zijn, zal ik de agenda weer bijwerken. 

Samen staan we sterk en komen we weer uit deze put.
Hopelijk tot gauw in een theater, kerk of bij een ander concert!